RSS
archiv revue
Sleva 40 % na všechna puzzle od DinoToys
Přemýšlíte, jak se po vánočním shonu a přípravách všeho možného i nemožného dostanete zase do pohody? Co takhle zkusit skládat puzzle?
90. HRA LOVEC KNIHCENTŮ
Hra pro členy věrnostního programu KNIHCENTRUM.CZ. Ulovte KNIHCENTY a vyberte si dárek.
Recenze: Za obzor
Čerství novomanželé Virginie a Jake si plní životní sen. Prodají byt v Anglii, v Malajsii si koupí jachtu a vyplují vstříc dobrodružství. Cílem je ostrov Amarante, údajný ráj na zemi. Jenomže brzy zjistí, že opak je pravdou. Tahle cesta nebude vůbec jednoduchá a půjde v ní doslova o život.
Recenze: Než tě nechám jít
„Říkal jsem si, jestli právě takhle, když člověk najde někoho, s kým se může smát, i když ho všechno bolí, vypadá šťastný konec.“ – citace z knihy, str. 9 –
Recenze: Tajemný dům mrtvých
Anna je policistka a Pavel katolický kněz. Už po páté pátrají společně po vrahovi. Tenhle zazdil ve sklepení starého domu mladou ženu s novorozencem. Je možné zjistit, co se stalo před dvaceti lety? Kromě vyšetřování si naše dvojice musí poradit ještě s něčím. A to s city, které by správně neměly existovat.
Recenze: Všechny cesty vedou do Santiaga
Při prvotním otevření cestopisu s hustě popsanými stranami jsem si rozpačitě řekla, o čem nás autor může zpravovat na tolika stránkách. Ale je to Ladislav Zibura. Ten umí zaníceně povídat snad o všem. A to se potvrdilo už po prvních pár minutách s knihou v ruce.
Soutěž o 2 výtisky knihy Vyvrhel
Zasoutěžte si přes svátky o první díl nové trilogie Úmluva oceli od mistra epické fantasy Anthonyho Ryana. Kniha Vyvrhel čeká na dva výherce!
Prémiový obsah
číst více
Recenze: Šarlatové šaty
Je polovina devadesátých let. Mladičká Alice si užívá prázdniny v kempu. Navazuje nová přátelství a flirtuje se ctiteli. Jednoho dne zmizí a zůstanou po ní pouze šarlatové šaty. O pětadvacet let později najdou stavební dělníci ostatky mladé ženy. Patří Alici a nikdo netuší, co se přihodilo.
Prosincové DESKOHRÁTKY + SOUTĚŽ
Vstupte s námi do světa plného zábavných her. V tomto článku vám představíme novinky, které nám dorazily na sklad.
Recenze: Šachmat!
Zajímají vás šachy nejen jako hra, ale rádi byste se dozvěděli něco o světových šachových mistrech? S jejich příběhy, ale i úžasnými partiemi, díky nimž se stali slavnými, vás seznámí kniha, kterou na podzim vydalo nakladatelství SLOVART. Publikace vypadá opravdu luxusně, takže se bude vyjímat v knihovně každého vášnivého šachisty.
Nenechte si uniknout zajímavé články!
Informace o nových článcích, soutěžích, knihách a akcích Vám rádi pošleme e-mailem.

Nejnovější články

Vyhrajte rodinnou vstupenku do Dinoparku, kde můžete navštívit unikátní atrakce a nahlédnout do hluboké historie pravěku.
Prémiový obsah
číst více
Rok 1975. Temné lesy severního Michiganu. Podivný ústav pro choromyslné. Dívky, které se ztrácejí. Pokaždé to jsou drobné blondýnky se světlýma očima. Policisté, kteří se kvůli nim rozhodně nepřetrhnou. Zoufalí rodiče a jeden novinář, co se rozhodne odhalit pravdu za každou cenu.
Fascinující badatelská práce aneb Heydrich, jak jsme ho dosud neznali!