RSS
archiv revue
Patrick Lee: Signál
Když zazvoní telefon, může se vám obrátit celý život vzhůru nohama. Alespoň takový telefonát obdrží Sam Dryden od své přítelkyně Claire Dunhamové uprostřed jedné noci. A od té chvíle už jde vše rychlým spádem.
Alice Claytonová: Samec
Alice Clayton přináší svým čtenářkám v pořadí již čtvrtou knihu ze své úspěšné erotické série Cocktail. Kniha Samec je vtipným, humorným a čtivým příběhem s nádechem romantiky a erotiky.
Bernard Cornwell: Poslední království, Bledý jezdec
Nakladatelství BB Art vydalo v reedici knihy britského spisovatele Bernarda Cornwella - Poslední království a Bílý jezdec.
Stane se hmyz běžnou součástí našeho jídelníčku?
Co říkáte na kuchařku Hmyz na talíři, kterou vydalo nakladatelství JOTA? Je vskutku hodně specifická.
Rudyard Kipling: Mauglí
Vzpomínáte rádi s dětmi u čtení knih také na své dětství? Na knihy, které jste četli, když jste byli v jejich věku?
Soutěž o knihy nakladatelství BB Art
Soutěž, kterou dnes vyhlašujeme, nebude o 3 stejné výtisky, ale o různé knihy, které pojí pouze nakladatelství BB Art.
Nakladatelství Grada brzy vypustí na pulty knihkupectví reportážní knihu Přes moře
Přední německý reportér Wolfgang Bauer a jeho český kamarád a respektovaný reportážní fotograf Stanislav Krupař se jako první novináři vydali na cestu se syrskými uprchlíky z Egypta do Evropy
Využijte slev v ostravském Domě knihy
Sháníte dárky pod stromeček? V ostravském Domě knihy si jistě vyberete.
Robert Birkby: Everest
Píše se rok 1996. Tři horské expedice se rozhodnou vylézt na nejvyšší horu světa. Mount Everest. Mezi nimi Scott Fischer, slavný horolezec. Špatné počasí ale vše zkomplikuje a Scott Fischer a spousta dalších nahoře v oblacích, poté co pokořili vrchol, umírají.
Co prozradil Ladislav Špaček na besedě v Domě knihy
Český spisovatel, novinář, moderátor, pedagog, popularizátor společenské etikety, bývalý tiskový mluvčí prezidenta Václava Havla Ladislav Špaček pohovořil na besedě v Domě knihy nejen o své nejčerstvější knize.
Nenechte si uniknout zajímavé články!
Informace o nových článcích, soutěžích, knihách a akcích Vám rádi pošleme e-mailem.

Nejnovější články

Rok 1975. Temné lesy severního Michiganu. Podivný ústav pro choromyslné. Dívky, které se ztrácejí. Pokaždé to jsou drobné blondýnky se světlýma očima. Policisté, kteří se kvůli nim rozhodně nepřetrhnou. Zoufalí rodiče a jeden novinář, co se rozhodne odhalit pravdu za každou cenu.
Fascinující badatelská práce aneb Heydrich, jak jsme ho dosud neznali!
Blíží se dovolená. A co to pro nás knihomoly znamená? Že si pěkně vybereme knihy, které si vezmeme s sebou, ať nejsme bez zásob. Vyberte si to pravé čtení na léto.