RSS
archiv revue
V knize Dámská jízda s Milanem hýří Iva Lecká humorem a nadsázkami
Nakladatelství Šulc-Švarc vydává novou knihu moderátorky a spisovatelky Ivy Lecké Dámská jízda s Milanem. Autorka si jako námět vybrala příběh opuštěných manželek. Kateřina je rozvedená a má syna Milana.
Portrét nejlepšího českého herce současnosti - Karla Rodena
Novinářka a publicistka Dana Čermáková je autorkou biografie jednoho z našich nejlepších a nejžádanějších herců střední generace. Karel Roden se jako jediný významným způsobem prosadil v Hollywoodu a je dnes nejobsazovanějším českým hercem v zahraničí.
Průvodce českou historií
Město - první svazek encyklopedie o našich dějinách je doplněn spoustou barevných fotografií, nechybí ani výkladové slovníčky a chronoligické tabulky. Autory knihy jsou známí autoři Vlastimil Vondruška a Alena Vondrušková.
Román Tygrova žena zaznamenal v anglofonním světě fenomenální úspěch
Tygrova žena je debutovým románem mladé americké autorky Téy Obrehtové. Jsou to Pohádky tisíce a jedné noci pro 21. století.
Zpověď ženy, která překonala anorexii
Kniha Už je to za mnou - Anorexie a jak se s ní vyrovnat je autentickým deníkem a zpovědí ženy, která velmi dlouho trpěla anorexií.
Naučte své děti správně se stravovat
Tento týden vychází kniha s varujícím názvem Mámo, táto, nezabíjejte mě! od odborníka na zdravé stravování Martina Jelínka. Podtitul Učme své děti správně se stravovat vysvětluje, o čem celá kniha pojednává.
Chcete správně běhat? Pomocí ChiRunningu toho jistě dosáhnete!
Kniha ChiRunning se zabývá běháním a běžeckým trénikem. Pokud jste s běháním ještě nezačali, možná právě tato publikace ve vás vzbudí chuť obout se do běžeckých bot. Naučí vás, jak správně začít a je plná užitečných informací.
Game - originální akční thriller. Severské krimi, jak ho neznáte!
Třicetiletý Henrik Pettersson je malý podvodníček a líný povaleč. Jednou najde ve vlaku na sedadle mobil, který si vezme. Zabliká a smskou ho vyzve do hry, která ho zavede do alternativní reality.
Pohádky z kouzelné zahrady, ve které je všechno živé
V jedné malinké dědince nedaleko jednoho velkého města je pěkný domek a u toho domku malá zahrada. V té zahradě je spousta věcí a taky stromy a ještě další rostliny. Zkrátka tak jako v každé pořádné zahrádce...
Úspěch měřím štěstím
Kniha Úspěch měřím štěstím s podtitulem Co stojí podnikání v Čechách je počinem dvou autorek - Jitky Skalické a Evy Vaškové Čejkové. Nahlíží pod pokličku podnikání v Čechách, nabízí kritické hodnocení úspěchu, ale i neúspěchu a proher, radí v základních i složitějších situacích jednotlivých fázích života firmy.
Nenechte si uniknout zajímavé články!
Informace o nových článcích, soutěžích, knihách a akcích Vám rádi pošleme e-mailem.

Nejnovější články

Vyhrajte rodinnou vstupenku do Dinoparku, kde můžete navštívit unikátní atrakce a nahlédnout do hluboké historie pravěku.
Prémiový obsah
číst více
Rok 1975. Temné lesy severního Michiganu. Podivný ústav pro choromyslné. Dívky, které se ztrácejí. Pokaždé to jsou drobné blondýnky se světlýma očima. Policisté, kteří se kvůli nim rozhodně nepřetrhnou. Zoufalí rodiče a jeden novinář, co se rozhodne odhalit pravdu za každou cenu.
Fascinující badatelská práce aneb Heydrich, jak jsme ho dosud neznali!