RSS
archiv revue
Dějiny ožívají! Válečné okamžiky dostaly barvu
V době druhé světové války bylo pořízeno mnoho zásadních fotografií, které vyjadřují realitu nejničivějšího vojenského konfliktu. Dosud jsme je vnímali jako černobílou připomínku dramatické minulosti. Jakmile se nám ale ukážou v barevném provedení, je to jedinečný zážitek.
Recenze: Macecha
Milující novomanželka a zároveň nenáviděná macecha. Luxusní dům a zároveň místo, kde straší. Láska a vášeň, ale zároveň i nenávist a touha ublížit. Macecha“spojila na první pohled nespojitelné žánry pohádky a psychologického thrilleru a vzniklo cosi, co zhltnete na jeden zátah.
NOVÉ ODMĚNY VE VĚRNOSTNÍM PROGRAMU - LISTOPAD/PROSINEC 2019
Ke stávajícím odměnám ve věrnostním programu jako jsou poukazy na knihy, knihy za 1 Kč, slevy k partnerům apod., jsme přidali další várku nových odměn. Podívejte se.
Soutěž o 3x Módní diář 2020
Tento týden soutěžíme o novinku od autorek oblíbeného Zápisníku milovnice knih. Diář na rok 2020, který je s podpisem Jany LeBlanc, získají 3 výherci.
Recenze: Mister
On je typický floutek z vyšších vrstev a ona uprchlice z Balkánu. On střídá ženy častěji než ponožky a ona se stydí na muže, byť jen pohlédnout. On se právě stal lordem a ona u něj začala pracovat jako uklízečka. Dokáže jejich láska překonat předsudky?
Monarchie, která hýbala Evropou
Za úctyhodnou dobu panování zažil slávu, dramatické změny i soumrak své vlasti. František Josef I., neúnavný úředník, který kočíroval každodenní chod císařství celých 68 let, se stal jeho neodmyslitelným symbolem. Jako hlavní postava vystupuje také v naučné publikaci s názvem Monarchie 1848–1918, která vás vtáhne do víru tehdejšího dění.
Z příběhů zachycených v knize vám bude tuhnout krev v žilách
Když někdo zavraždí, otřese to s námi, když je ale vrahem dítě, tak nám doslova ztuhne v žilách krev. Ze zločinů nezletilých mrazí...
Iluminace – román, od kterého se nedá odtrhnout
Říkali ji „prorokyně boží“, vyznala se v bylinách i v léčení. Skládala liturgickou hudbu, psala knihy, málem ji pro její pokrokové názory exkomunikovali, ale nakonec byla prohlášena za svatou.
Black Friday 2019 - sleva 25 % v prodejnách
Je tady svátek nakupování – Black Friday. Navštivte dne 29. 11. 2019 vybranou prodejnu KNIHCENTRUM.CZ a využijte 25% slevu.
Recenze: Velká obrazová přírodopedie
Zajímáte se o přírodu a všechno živé, co nás obklopuje? Máte doma malého vědce, chovatele či ekologa? Nebo naopak žáka, kterého přírodopis nijak nebere? K této knize se budete často vracet a nadšeně ji budete doporučovat dál.
Nenechte si uniknout zajímavé články!
Informace o nových článcích, soutěžích, knihách a akcích Vám rádi pošleme e-mailem.

Nejnovější články

Vyhrajte rodinnou vstupenku do Dinoparku, kde můžete navštívit unikátní atrakce a nahlédnout do hluboké historie pravěku.
Prémiový obsah
číst více
Rok 1975. Temné lesy severního Michiganu. Podivný ústav pro choromyslné. Dívky, které se ztrácejí. Pokaždé to jsou drobné blondýnky se světlýma očima. Policisté, kteří se kvůli nim rozhodně nepřetrhnou. Zoufalí rodiče a jeden novinář, co se rozhodne odhalit pravdu za každou cenu.
Fascinující badatelská práce aneb Heydrich, jak jsme ho dosud neznali!