RSS
archiv revue
Recenze: Stephen Hawking - Paměti o přátelství a fyzice
Jaký byl jeden z největších mozků fyziky člověkem? Je vůbec možné se přátelit s někým, kdo zná jen svůj svět výpočtů?
Recenze: Hortensie de Beauharnais
Zdání klame, řekne si kdokoliv, kdo vezme tuto knihu do rukou. Čekáte suchopárný historický výklad, spoustu čísel a odkazy do minulosti? Kdeže! Připravte se na strhující příběh nevlastní dcery Napoleona Bonaparte.
Soutěž o 3 výtisky knihy Prolomený kód života
Autor bestsellerů Leonardo da Vinci a Steve Jobs se vrací se strhujícím příběhem o tom, jak nobelistka Jennifer Doudnaová a její kolegové rozpoutali revoluci, která nám umožní léčit nemoci, bojovat s viry a mít zdravější děti. Zasoutěžte si o knihu Prolomený kód života, čeká na 3 výherce!
Prémiový obsah
číst více
Rudá země – prastaré rituály i krvavé oběti
Myslíte si, že lidi jsou civilizovaní? Opak je pravdou. Jsme to, z čeho pocházíme, a kořeny lidstva jsou do hloubky prosáklé krví.
Recenze: Kočka a město
Příběhy z Japonska, kterými se nenápadně, ale důležitě vine jedna kočka. To je kniha, kterou si prostě musíte přečíst!
Fantom z Blackwoodu – pohádek už bylo dost! Teď to chce horor!
Taky už začínáte mít po krk pohádek a vánočních romantických filmů? Tak se vraťte ke knížkám a přečtěte si pořádný horor, který se čte jako po másle…
Recenze: Soudce čarodějnic
Česká spisovatelka Jaroslava Černá má na svém kontě už hezkou řádku románů pojednávající o výjimečných historických událostech v českých zemích. Sama autorka se věnuje vykládání karet, okultním praktikám reiki a i-ťing a astropsychologii. Není tedy divu, že věci tajemné, mystické a plné záhad, se také objevují v knihách, které píše.
Přečtěte si Kosti Mraza - škoda, že ta kniha není delší...
Děti Mraza byly skoro vyhlazeny. Je možní, že je Siva jediná, která přežila. Žije bídně mezi svými vrahy a má jen jednu šanci, jak to zvrátit.
Z krve a popela povstaneme!
Poppy byla už od narození vyvolena, aby svět přivedla do nové éry, a její život tak nikdy nepatřil jen jí...
Recenze: EXOToulky SVĚTEM
V říjnu vyšla v nakladatelství Šulc-Švarc kniha EXOToulky SVĚTEM s podtitulem 30 let zážitků ze 100 zemí od Julia Lukeše.
Nenechte si uniknout zajímavé články!
Informace o nových článcích, soutěžích, knihách a akcích Vám rádi pošleme e-mailem.

Nejnovější články

Vyhrajte rodinnou vstupenku do Dinoparku, kde můžete navštívit unikátní atrakce a nahlédnout do hluboké historie pravěku.
Prémiový obsah
číst více
Rok 1975. Temné lesy severního Michiganu. Podivný ústav pro choromyslné. Dívky, které se ztrácejí. Pokaždé to jsou drobné blondýnky se světlýma očima. Policisté, kteří se kvůli nim rozhodně nepřetrhnou. Zoufalí rodiče a jeden novinář, co se rozhodne odhalit pravdu za každou cenu.
Fascinující badatelská práce aneb Heydrich, jak jsme ho dosud neznali!