RSS
archiv revue
Malá ochutnávka z knihy Menu podle Koko
V říjnu vydává nakladatelství Smart Press v rámci podzimní KNIHOMÁNIE kuchařku Menu podle Koko. Autorkou je Veronika Kokešová přezdívaná "Koko".
Kuchařka ze Svatojánu
Nakladatelství MOTTO vydává kuchařskou knihu známé fotografky, výtvarnice a kuchařky Evy Francové. Nese stejný název jako její úspěšný food blog Kuchařka ze Svatojánu.
Sirotčinec slečny Peregrinové - tajuplný příběh, ze kterého vám půjde mráz po zádech
Tajuplný fantasy příběh z pera Ransoma Riggse doplněný o podivné, téměř strašidelné dobové fotografie, vytváří silný dojem, ze kterého jde čtenáři mráz po zádech.
Jan Seghers: Nevěsta ve sněhu
Opět je tu jedna pěkná recenze, kterou stojí za to si přečíst. Je to na knihu Nevěsta ve sněhu, již vydalo nakladatelství HOST.
S knihou Šibeniční vrch do 17. století a minulých životů
Při čtení knihy Šibeniční vrch od Lois Duncan, jsem se vrátila do doby, kdy jsem byla ještě teenager. Téma reinkarnace a minulých životů mě v tom věku nesmírně fascinovalo. Autorka jej v tomto příběhu skloubila se salemským procesem ze 17. století.
Nová kuchařská kniha Romana Vaňka Snadno & Rychle
Český kuchař a autor gastronomických bestsellerů Roman Vaněk stihl dát dohromady další kuchařku. Stejně jako přechozí publikace ji vydává Pražský kulinářský institut.
Nenechte si uniknout zajímavé články!
Informace o nových článcích, soutěžích, knihách a akcích Vám rádi pošleme e-mailem.

Nejnovější články

Vyhrajte rodinnou vstupenku do Dinoparku, kde můžete navštívit unikátní atrakce a nahlédnout do hluboké historie pravěku.
Prémiový obsah
číst více
Rok 1975. Temné lesy severního Michiganu. Podivný ústav pro choromyslné. Dívky, které se ztrácejí. Pokaždé to jsou drobné blondýnky se světlýma očima. Policisté, kteří se kvůli nim rozhodně nepřetrhnou. Zoufalí rodiče a jeden novinář, co se rozhodne odhalit pravdu za každou cenu.
Fascinující badatelská práce aneb Heydrich, jak jsme ho dosud neznali!