RSS
archiv revue
Skleněný trůn
Skleněný trůn je první díl young adult fantasy plné tajemství, magie, humoru i romantiky. Pro každého, komu se líbilo Město z kostí, bude i Skleněný trůn skvělá volba.
Soutěž o tři výtisky knihy Posedlost
UKONČENO - Vyhrajte skvělou krimi Posedlost britského autora Neila Crosse, který vyhrál cenu Edgar Award za nejlepší díl televizní hry. Hlavní postavou je JOHN LUTHER - neúplatný muž temných vášní ...
Recenze e-knihy Etta a Otto a Russell a James
Etta nikdy neviděla moře a ve svých tři a osmdesáti letech se rozhodla, že to změní. Prostě si sbalila pár věcí a šla. Pro svého milého, Ottu, zanechala na stole kartičky s recepty a nejrůznějšími radami. A šla, šla a šla.
Soutěž o tři e-knihy Když je láska slepá
UKONČENO - Léto, dovolená je stále tady a stejně tak je tu soutěž o tři romantické e-knihy s názvem Když je láska slepá německé spisovatelky, vědkyně, novinářky a scénáristky Luisy Bureschové, která svůj první román napsala již ve čtrnácti letech...
Skvělé tvoření z padákových šňůr s knihou Paracord
Nevěřili byste, kolik úžasných výrobků se dá vytvořit z padákové šňůry. Chce to jen šikovné ruce a správnou dávku nadšení. Paracord - padáková šňůra se hodí na výrobu náramků, prstýnků, čelenek, přívěsků na krk, snadno vyrobíte ucho na tašku, ozdoby na nábytek, klíče, svítilny, nože a spoustu dalšího.
Prokletý milenec
Dva bratři svázaní víc, než jen poutem krve, bojují společně proti krutému osudu v novém románu série Bratrstvo Černé dýky J. R. Wardové s názvem Prokletý milenec.
Manželství je jako voda
Stojaté vody, zurčící potůček, vodopád a občas pořádná bouře. I tak by se dalo popsat obyčejné manželství. Historii jedné rodiny a jednoho takového manželství, hlubokého jako horská bystřina a bouřlivého jako dravá řeka, vypráví román Jako voda amerického spisovatele Wally Lamba.
Královnin gambit - očima Kateřiny Parrové
Děj románu se celý točí okolo Kateřiny Parrové, šesté a zároveň poslední manželky tudorovského panovníka Jindřicha VIII. I když ona rozhodně není jedinou postavou, jejíž příběh bude čtenář sledovat.
Nejen štěstí kočičí
Troufám si tvrdit, že slovo buddhismus v dnešní době slyšel snad každý - nebo alespoň každý viděl sošku "tlustého vysmátého Buddhy". Tento duchovně-filozofický směr prosákl z východu i do našeho západního života a spousta lidí v něm našla svou cestu. Spisovatel David Michie patří k propagátorům buddhismu a krom jiného na to jde i přes knihy. Nečekejte však žádné složité příručky, nýbrž čtivou beletrii, která pohladí...
Úžasná cesta k přeměně s recepty Joea Crosse
Máte pocit, že byste měli radikálně změnit svůj životní styl? Chcete skoncovat s nezdravým stravováním? Joe Cross na tyto otázky odpověděl ano a podařilo se mu restartovat svůj život.
Nenechte si uniknout zajímavé články!
Informace o nových článcích, soutěžích, knihách a akcích Vám rádi pošleme e-mailem.

Nejnovější články

Vyhrajte rodinnou vstupenku do Dinoparku, kde můžete navštívit unikátní atrakce a nahlédnout do hluboké historie pravěku.
Prémiový obsah
číst více
Rok 1975. Temné lesy severního Michiganu. Podivný ústav pro choromyslné. Dívky, které se ztrácejí. Pokaždé to jsou drobné blondýnky se světlýma očima. Policisté, kteří se kvůli nim rozhodně nepřetrhnou. Zoufalí rodiče a jeden novinář, co se rozhodne odhalit pravdu za každou cenu.
Fascinující badatelská práce aneb Heydrich, jak jsme ho dosud neznali!